17 – Tuinpraat: Hete zomer terugblik en give-away show

5 september 2022

Ja hoor, daar zijn we dan eindelijk weer! Hebben jullie ons gemist? Wij jullie wel en we moeten ook weer even wennen. Daarom beginnen we met een gezellige Tuinpraat aflevering waarin we vooral terugblikken op de zomervakantie. Met mooie verhalen over vliegeren, touren met de blauwe bolide, bezoekjes aan schitterende huisjes, een tuin met loopeenden en nog meer inspirerende avonturen.

Wat hebben we deze zomer gedaan in de tuin? Vooral veel geklust en lekker opgeruimd. En er werden nieuwe Red een Legkippen gehaald! Casper ontdekte een rups van de Koninginnenpage (zie foto) en genoot van de hangmat. Het was (en is) gortdroog, dus Naan was extra blij met zijn enorme regenton gemaakt van een IBC vat.

We staan in de Libelle Tuin & Zo en geven twee exemplaren weg via Insta. Sterker nog, we maken de winnaars in deze aflevering bekend, dus luister snel als je mee hebt gedaan.

Hoe staat het ervoor bij het NK Tegelwippen? Wie gaat er aan kop en waar kan nog wat meer gewipt worden? Van onze eigen gemeente werden we in ieder geval niet zo heel vrolijk toen we de Tegelstand bestudeerden. Hoe dan ook, we hebben nieuws over een mooie samenwerking die op stapel staat. Het komt goed.

En dan… De giveaway die we al aankondigden bij de laatste aflevering van het eerste seizoen. Een schitterende stoel, mét schapenvacht, van één van onze favoriete merken: Weltevree! Wat je moet doen? Je hoort het in deze aflevering.

Luister zeker ook volgende week want we hebben iets leuks bedacht om nog meer een community te worden en elkaar te helpen en inspireren.


Speciale dank aan: Weltevree, Mickey, Sterre, Anki, Makita, Niek (Liftmuziek), Lieveke, onze trouwe luisteraars, Libelle, Intratuin Rosmalen, Boxtel en Tilburg.

Shownotes:

Vragen? Opmerkingen? Tips? Neem contact op: podcast@tuinbroekies.nl