30 – Winterslaap

5 december 2022

Heerlijk avondje is gekomen! Onder het genot van een haffel chocoladepepernoten bespreken we onze pakjesavond plannen. Totdat we gebeld worden door Alex van BeterBoompje.nl. Want ja, de dag na Sinterklaas halen veel mensen de kerstboom in huis. Wij gaan graag voor een duurzame keuze en denken die gevonden te hebben met een kerstboom die terug de grond in gaat. Helaas was de verbinding niet helemaal top, maar het verhaal is duidelijk. Wij gaan zo’n boompje halen met de bakfiets.

We blikken terug op het afgelopen (podcast)seizoen. Wat waren de hoogtepunten? Casper denkt aan de aanschaf van het ruimteschip, het promoten van het NK Tegelwippen, de Petje af appgroep en de interviews die we mochten doen met o.a Suzanne van de Maretakkenkwekerij. Naan blikt wat verder terug en haalt herinneringen op van ons bezoek aan de Libelle Zomerweek.

We zijn tevreden met wat we hebben neergezet en kijken vooruit. Het is bijna winter, de natuur gaat in ruststand. En ook wij kunnen wel een break gebruiken. We geven je nog wat persoonlijke luister- en leestips om de winter door te komen. Welterusten lieve luisteraars.


Speciale dank aan: Niek, Lieveke, Mickey, Anki, Sterre, BeterBoompje (Alex) en natuurlijk alle Petje afnemers en luisteraars.

Shownotes:

Vragen? Opmerkingen? Tips? Neem contact op: podcast@tuinbroekies.nl