40 – Meet, greet & seed

15 mei 2023

Voor de verandering namen we op op zondagavond (normaal wat eerder). Dat betekent dus een kakelverse, superactuele aflevering. En dat is niet voor niets: we hebben namelijk 2 drukke dagen Libelle Zomerweek achter de rug. We bellen met ‘manager’ Evelien die donderdag met ons mee op pad was. We kletsen over haar ervaringen bij het ‘feest voor vriendinnen’, maar zéker ook over de gezellige Tuinpraat appgroep waar ook zij sinds kort lid van is.

Wat is de Tegelstand in Vlaanderen en Nederland en welke plaatsen gaan aan kop? Het valt ons op dat de Vlaamse plaatsnamen altijd zo mooi en soms zelfs een beetje grappig zijn. Denken de Belgen eigenlijk ook zo over onze plaatsen?

Vorige week was het de Internationale Dag van het Naakt Tuinieren. We blikken nog even terug op onze inzending van dit jaar. Naans buurvrouw spotte ons precies op het juiste moment. En over de buurvrouw gesproken…

Twee afleveringen geleden lanceerden we onze biologische zadencollectie, in samenwerking met (buurvrouw) Lottta. Vandaag maken we de twee winnaars van een ‘meet, greet & seed’ bekend. Heb je meegedaan? Luister dan snel of jij er 24 of 25 juni bij bent.

We sluiten af met de avonturen van één van onze trouwe luisteraars. Arnold maakte van een boot een zandbak. We voelen een nieuwe rubriek aankomen.

We ontvingen een review waar we toch even op terug moeten komen. Want, begrijpt men onze humor niet? Of worden we nu zelf voor de gek gehouden?

Shownotes:

Vragen? Opmerkingen? Tips? Neem contact op: podcast@tuinbroekies.nl