Zaaien met

Gefeliciteerd met je ontvangen pakket van Lottta.

Het (voor-)zaaien van biologische zaden is nog makkelijker met deze zaai-instructie.
Misschien heb je wel de door ons samengestelde Tuinbroekies Haute-Nature-Zomerbloeiers-collectie uit de podcast ontvangen, of wil je die alsnog bestellen…

Leuk dat je ook even bij ons komt kijken!
Wij zijn groene vrienden Naan & Casper en vormen samen de Tuinbroekies. Al doende leren we zo veel mogelijk over het aanleggen van een écht groene tuin. Het liefst doen we alles zelf; stapelmuurtjes, mini-vijvers, voortrekken, inzaaien en tuinhekken. Met één duidelijke missie; de wereld groener en mooier maken. 

Onze avonturen bespreken we wekelijks in de succesvolle podcast De Tuinbroekies, waar we kennis en ervaring delen met onze Aanhangers. Op de hoogte blijven? Je kan de Tuinbroekies volgen op Instagram.


Beluister de Podcast aflevering 38
met Nancy van de Pol van Lottta over haar biologische zaden

Vandaag zitten we aan tafel met Nancy van de Pol van Lottta.nl en niet geheel toevallig de buurvrouw van Naan. Nou ja, buurvrouw.. Er ligt veel gras tussen de ene- en de overkant. Maar toch een soort buren. En nu wil het zo zijn dat Nancy bijna tegelijk met ons ook haar groene revolutie is gestart. Het is 1 mei, en het bloeiseizoen staat voor de deur. Goede voorbereiding is het halve werk, dus willen we de luisteraars voorbereiden op het kleurrijkste seizoen van het jaar.

Luister deze aflevering voor leuke acties en korting op je volgende bestelling!

Of stap in bij de samenvatting van seizoen 1, om snel op de hoogte te zijn.


Meer horen van de Tuinbroekies?
Abonneer je dan via:

Apple Podcasts op je iPhone,
Spotify als je dat liever gebruikt,
RSS als je al vertrouwd bent met podcasts en naar ons wilt luisteren in een andere app.


Wat is een Podcast, en hoe werkt het?

Een podcast is een soort radiouitzending die je online kunt luisteren wanneer jij dat wilt. Dat kan heel makkelijk op je eigen telefoon, of via de computer. Meer weten over dit fenomeen?
Bekijk de handige uitleg van de NPO over Podcasts