21 – Tegelpraat en een ruimteschip

3 oktober 2022

We beginnen met een soort van excuses voor de vorige aflevering waarbij het geluid niet optimaal was. Maar na een week hard studeren en investeren lijkt het goed te komen. We hebben een knipperend ruimteschip op tafel staan en kunnen vanaf nu ook samples live de show in knallen… Zei er iemand Magnolia?!

We beginnen met een rondje Tuinpraat. Het was, ook qua weersomstandigheden, een onstuimige week. Naan maakte een standbeeld en ontdekte tussen de bedrijven door een nieuwe bewoner in zijn vijvertje. Caspers emmertje liep ook aardig over. Hij heeft plannen om de voortuin eens flink aan te pakken en vertelt over zijn liefde voor slootjes. Het valt ons op dat de eekhoorns lekker bezig zijn, maar waarom rennen ze zo gek achter elkaar aan?

Dan is het tijd voor de grote NK Tegelwippen show! We beantwoorden een aantal van jullie ingestuurde wipvragen. Sommige daarvan zijn eigenlijk niet eens vragen, maar we geven toch antwoord. Zo zijn we. Wat zijn nou precies de regels als je een geveltuintje wil? We bellen live met Eva van NK Tegelwippen want er is fantastisch nieuws! Een goed verhaal, al zeggen we het zelf.

Vaste luisteraar Jessica had een feestje zo te horen. Ze stuurde ons een vraag en ze had nog een idee, tja…

Stadskas013 is van start en het is geweldig. Neem dus zeker eens een kijkje in de LocHal en check dan ook meteen de hele Spoorzone, het Spoorpark en alle andere inspirerende plekjes. Tilburg is leuker (en groener) dan je denkt!

Tot slot bedanken we onze nieuwe Petje afnemers.


Speciale dank aan: Eva (NK Tegelwippen), Jenny (Stadskas013), Niek (Liftmuziek), Lieveke, Mickey, Sterre, Anki en onze trouwe luisteraars!

Shownotes:

Vragen? Opmerkingen? Tips? Neem contact op: podcast@tuinbroekies.nl